Pomladite se s pomočjo valjčka z drobnimi iglicami

VIDEO v oddaji 24.ur  (vizita.si) – Pomladite se z lastno krvjo…

Metodo pomlajevanja z matičnimi celicami je pokazal in razložil Asist. BORUT ŽGAVEC, dr.med., spec. dermatovenerologije, ki deluje pod okriljem dermatološkega medicinskega centra – proderma.si

“Tretja metoda pa je z valjčkom, ki z drobnimi iglicami omogoča, da plazma pronica v kožo.”

Vir: http://vizita.si/clanek/lepota/video-pomladite-se-z-lastno-krvjo.html

Iglični Valjček za izvajanje domače kolagenske terapije lahko kupite v spletni trgovini www.derma-roler.com

Derma Roller

This entry was posted in Derma Roler. Bookmark the permalink.

3 Responses to Pomladite se s pomočjo valjčka z drobnimi iglicami

 1. Matevž Strgar says:

  Tale valček je super stvar, meni je skoraj popolnoma odpravil brazgotino na stegnjenici, ki je bila posledica operacije kolka. V treh mesecih in je skoraj popolnoma nevidna, skoraj ni za verjeti.

  Odlična stvar!

 2. ConnieF says:

  A je res da ta dermatoler deluje tud proti celulitu? Sm razmišljala o nakupu, sam se ne morem odločit, ker se mi zdi to kr agresivna zadeva, js sem pa bolj občutljive sorte. Nevem, pomoje bo zaenkrat ostala kr pri kremah, vsaj kar se celulita tiče. Trenutno mam eno od Skeyndor-ja in je ne morem prehvalt, je res ful dobra!

 3. fratello says:

  Pri terapiji z Igličnim Derma Rolerjem gre za mikro vbode, ki sprožijo naraven mehanizem v telesu. Prične se proces samozdravljenja. Telo se odzove na mikro vbode tako, kot se odzove na vsako poškodbo, ki nastane na telesu. Razlika med dejansko poškodbo in navidezno mikro poškodbo je zelo velika. Pri poškodbi z mikro kirurškimi iglicami nameščenimi na valjčku, le-te sprožijo živčne receptorje, ki zaznajo poškodbo na koži. Iglice so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo, koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna kot poškodovano.

  Gre za trik telesa. Živčni dražljaji, ki se prenašajo z električnimi signali do možganov, sprožijo proces zdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih, svežih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena in elastina.

  Ko uporabite kremo proti celulitu po tretmaju z Igličnim Rolerjem se absorbcija kreme v tkivo poveča za 90%, kar pomeni, da krema veliko lažje dosega svoj učinek. Kombinacija Valjčka + Kreme je zmagovalna rešitev.

Komentiraj