Na kakšen način deluje terapija z mikro vbodi ?

Gre za zapleten proces, ki ga je zelo enostavno razumeti.

Pri terapiji z Igličnim Derma Rolerjem gre za mikro vbode, ki sprožijo naraven mehanizem v telesu. Prične se proces samozdravljenja. Gre za zdravljenje problematične kože na naraven način.

Telo se odzove na mikro vbode tako, kot se odzove na vsako poškodbo, ki nastane na telesu. Razlika med dejansko poškodbo in navidezno mikro poškodbo je zelo velika. Pri poškodbi z mikro kirurškimi iglicami nameščenimi na derma valjčku, le-te sprožijo živčne receptorje, ki zaznajo poškodbo na koži. Iglice so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo, koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna kot poškodovano.

Gre za trik telesa. Živčni dražljaji, ki se prenašajo z električnimi signali do možganov, sprožijo proces zdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih, svežih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena in elastina. To pomaga pri odpravi pomarančne kože na obrazu, odpravi celulita, strij, nosečniških stij, starih brazgotin in prav tako brazgotin, ki nastanejo po operacijah. Nova vlakna tako odebelijo kožo in zapolnjujejo nekdanje atrofične brazgotine.

Svoj Dermaroller lahko naročite na strani www.derma-roler.com

This entry was posted in Derma Roler. Bookmark the permalink.

Komentiraj