Kaj je Iglični Derma Roler ?

Derma Roler oz. Iglični Roler  je poseben valjček z majhnimi mikro iglicami, ki povrnejo elastičnost vaše kože ( koža prične sama proizvajati naravni kolagen).
 
Že samo pet terapij na vaši koži odpravi skoraj vse nepravilnosti, videz vaše kože pa postane gladek in mladosten. Zaradi mikro poškodb kože, se le-ta prične samo sebe obnavljati, s tem pa pričnejo vaše gube počasi izginevati do popolne gladkosti kože. Vse skupaj se zdi zelo neverjetno, toda resnično. Boj proti gubam še nikoli ni bil tako poceni in enostaven.

Kaj je Kolagen ?

Kolagen je ena izmed glavnih sestavin kože. Brez njega bi človeško telo preprosto razpadlo. Deluje kot lepilo za mišice, kosti, tkiva in vezi.

Terapija z Derma Roler poskrbi za naravno obnovo kolagena. Ko se telo stara, je kolagena v koži čedalje manj, zato se pojavijo gube. Koža ni več napeta in elastična, izgubi svoj sijaj. Kolagen je ena najpomembnejših beljakovin v človeškem telesu, saj je del sestavine vseh notranjih organov. Poenostavljeno povedano, kolagen daje tkivom obliko, zagotavlja njihovo trdnost in moč.

Več o kolagenu na lahko preberete v spletni enciklopediji, Wikipedija!

Delovanje Igličnega Rolerja je popolnoma naravno:

Mikro poškodbe, ki jih povzročijo mikro iglice s prostim očesom niso vidne. Kljub temu, da

pri uporabi ne čutite nikakršne bolečine, v vaši koži nastanejo majhne mikro ranice na katere se vaše telo odzove v smeri zdravljenja, kar je povsem naravno.

Vaša koža se poškodbe obrani tako, da tvori kolagen in elastin, ki sta ključni sestavini vaše kože. Ker zares ni prišlo do nikakršne poškodbe kože, se na novo nastali kolagen le preprosto doda. Takrat izginejo gube, brezgotine se vidno tanjšajo, neravna površina kože pa se zapolni in zgladi.

Na valjčku je 192 iglic. Ko po koži z Iglični Rolerjem potegnete štiri krat levo in desno ter naprej in nazaj to povzroči več kot tisoč mikro-vbodov, ki vsak posebej spodbudijo tvorjenje novega kolagena. Ob rednem izvajanju terapij z Original Iglični Rolerjem se bo občutno izboljša tekstura, elastičnosti in videz vaše kože. Koža se tako debeli, zgornje plasti postanejo bolj čvrste, vaša koža pa dobi mlajši in bolj zdrav videz. Ob rednem izvajanju terapij bo kmalu izginil tudi vaš celulit.
Že po nekaj dneh uporabe bo vaša koža vidno bolj gladka. Spremembe na vaši koži bodo hitro opazili prijatelji in znanci, zato ne odlašajte, sprejmite modro in racionalno odločitev že danes in na popolnoma neboleč način poskrbite za lepo kožo na vašem obrazu, vratu in drugod. Ali veste, da drage kreme kožo le začasno napnejo, kozmetični postopki in laserski posegi pa so zelo dragi. Original Iglični Roler je enostaven za uporabo, cenovno dostopen, izjemno učinkovit in zanesljiv produkt.

Korak 1: Mikro-iglice nežno predrejo zgornjo plast kože. Proces je neboleč in ne povzroča krvavitve. Korak 2: Iglični Roler v koži odpre mikro kanale, kar sprosti pot produktom za nego kože, ki so posledično bolj učinkoviti. Kanalčki se sami zaprejo v roku ene ure. Korak 3: Koža sama sproži odgovor na “poškodbo”. Kolagen in elastin se dodata obstoječi plasti in s tem se izboljša prožnost kože, ki deluje mlajše in bolj zdravo.

derma roller

Komentiraj