Kje kupiti ?

Izdelek lahko kupite v spletni trgovini na naslovu –  www.noviroler.si

Prišel je čas, da zasijete tudi vi. Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom tega čudežnega pripomočka. Poskrbite za mladostni videz vaše kože še danes!

Cena že od 37,99 €

KUPITE IGLIČNI DERMA ROLER

6 Responses to Kje kupiti ?

 1. Ivica says:

  V kolikor dejansko derma roler deluje kot je navedeno potem je to res hit za človeško kožo in to ne samo za nas žene temveč tudi za moške, saj imajo tudi oni probleme s kožo.

 2. fani smolnikar says:

  Jaz ga imam,kupila sem ga pri ONIONIS,pa pravzaprav sploh ne vem, kako dolge iglice ima njihov izdelek.
  So pa iglice zelo ostre,jaz ne morem reči da mi kaj pomaga (kvečjemu koža je popolnoma pordela). Ali ga pa jaz ne znam uporabljati.
  lp fanika

 3. fratello says:

  Kot nam je poznano, omenjeno podjetje prodaja samo model z dolžino iglic 0.2mm

  Prekratke iglice, ki ne sežejo skozi povrhnjico do 0,2 mm nimajo učinka na tvorbo kolagena – niti v teoriji. Daljše iglice lahko povzročajo rdečine in majhne otekline po uporabi, vse to pa je povezano z večjih učinkom.

  Valjčke s krajšimi iglicami (0.2, 0.3 in 0.5 mm) lahko uporabljate doma, pogosto in dlje časa. Valjčke z daljšimi iglicami (1.0mm, 1,5mm in 2.0mm) je varneje uporabljati v zdravstvenih ustanovah.

  Metoda ob pravilni uporabi ne povzroča zapletov. Obstaja majhna nevarnost okužbe, zato NE DELITE valjčka z drugimi osebami. Valjček lahko uporabljate le za lastno uporabo.

 4. fratello says:

  Pri terapiji z Igličnim Derma Rolerjem gre za mikro vbode, ki sprožijo naraven mehanizem v telesu. Prične se proces samozdravljenja. Telo se odzove na mikro vbode tako, kot se odzove na vsako poškodbo, ki nastane na telesu. Razlika med dejansko poškodbo in navidezno mikro poškodbo je zelo velika. Pri poškodbi z mikro kirurškimi iglicami nameščenimi na valjčku, le-te sprožijo živčne receptorje, ki zaznajo poškodbo na koži. Iglice so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo, koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna kot poškodovano.

  Gre za trik telesa. Živčni dražljaji, ki se prenašajo z električnimi signali do možganov, sprožijo proces zdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih, svežih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena in elastina.

 5. Boštjan says:

  Vse lepo in prav ampak če res hočeš pravi učinek potem rabš še neke kreme kupvat ..to vse skp te na konc lahko pride ogromn keša. Vsaj tak sem slišal ker naj bi menda po mailu pošiljali naslednje:
  “Da bi bil učinek čimvečji svetujemo apliciranje pred in po uporabi Igličnega Rolerja / PREMIUM Igličnega Rolerja ali Derma Repair-a sredstvo z retinoidi (retinoidi so sintetična oblika vitamina A, ki se proizvajajo tako v obliki kreme, oz. gela) in vitamonom C, ker mikropoškodbe,ki jih povzročijo iglice, olajšajo penetracijo omenjenih učinkovin v kožo, tako da se zelo poveča sinteza kolagena in ostalega ektracelularnega matriksa.

  Normalno pa je penetracija v kožo čez bazalno membrano omejena.

  Torej, da bi dosegli čim boljši učinek svetujemo hkratno uporabo sredstev s povečanim vitaminom A in vitaminom C (kreme, geli), zaradi dejstva, da terapija z Igličnim Rolerjem / PREMIUM Igličnim Rolerjem in Derma Repair-om poveča možnost penetracije učinkovin ob mikropoškodbah povzročenih z terapij, ki je sicer omejena skozi intaktno bazalno membrano. ”

  Samo da se men niti ne sanja katere kreme pa geli so zdej primerni v kombinaciji z Derma pripomočki. Pa sploh po kok so? A ni potem vseskupaj drago? Je učinek sploh zadosten brez krem in gelov? Zanima me pa tudi zakaj se prodajajo zdravniški modeli in modeli ki naj bi se uporabljali le v medicinske namene…se da s tem ranit ? So te iglice, ki so za domačo uporabo do vključno 0.5 mm sploh dovolj učinkovite?

  Slikce PREJ-POTEM so lepe ampak na njih nič ne piše kater Derma pripomoček so uporabili in ali je bila zraven prisotna še kakšna krema ter katera?

  Ogromno stvari je ki zame niso pojasnjene. Je premium roler za vse velikosti iglic enaka cena? je navadn roler za vse velikosti z enako ceno? Kolikor gledam tabelo očitno ni več mm avtomatsko bolš ..je samo vsak poseben mm za svoj namen.

  Škoda ker v nagradni igri nisem uspel zadeti enega od modelov da bi bolj videl kak je to. Ker je kar nek strošek tole ..vsaj pr mojih financah. Pa verjamem da če je vse res tak tip top kot piše: no mal mi je preveč marketinško oblikovana stran pa premal praktično; potem bi blo vredn probat.

 6. fratello says:

  Pozdravljeni,

  na naslovu http://www.noviroler.si/ boste prejeli vse odgovore na vaša vprašanja. Dolžina iglic se določa glede na namen uporabe, tako je.

  PREMIUM Iglični Roler ima 540 iglic, cena 119,99 EUR sedaj samo 57,99 EUR
  Iglični Roler ima 192 iglic, cena 37,99 EUR

  Glede dolžine iglic glejte http://www.noviroler.si

  S prijaznimi pozdravi,

  Iglični Roler Spletna Trgovina, Bojan Varga s.p.
  Ljubljanska cesta 15b
  1241 Kamnik

Komentiraj