Kolagenska indukcijska terapija

Iglični roler – kolagenska indukcijska terapija ali prekutana kolagenska indukcija, ki gladi kožo, jo osvežuje, gladi gube, strije in odstranjuje celulit.

Iglični Roler se uporablja se pri glajenju gub, zmanjševanju brazgotin, ki so posledica opeklin, aken ali drugih poškodb, glajenju nosečnostnih strij, zmanjševanju celulita in tudi pri pigmentnih težavah.

Pri tem se uporabljajo Iglični Roler-ji z različnimi dolžinami iglic od 0,2 do 0,5 mm.

20927-1Iglični roler – uporaba v medicinske namene.

Modeli 1,0 / 1,5 in 2,0 mm, se smatrajo kot medicinski pripomoček,  oprema za medicinski needling in se dobavlja izključno zdravnikom in zdravstvenim ustanovam.

Povprečna debelina kože na obrazu je 1,5 mm. Na tej osnovi se zaradi anatomskega razloga ne priporočajo iglice daljše od 1,5 mm z izjemo brazgotin, ki so nastale kot posledica opeklin. Obravnava z iglicami, daljšimi od 0,5 mm je boleča. Tukaj je potrebno pred obravnavo predelu kože zmanjšati občutljivost z uporabo kreme, ki vsebuje lokalni anestetik. Kolagenska indukcijska terapija je obravnava zelo pozitivno.V več primerih pokazala kot dobra izbira pred odločitvijo uporabe rigoroznejših termičnih in mehanskih tehnik. Najprimernejšo metodo za pacienta naj izbere ob pregledu zdravnik.

www.noviroler.si

This entry was posted in Derma Roler. Bookmark the permalink.

Komentiraj